Broker workshop I. Day 2
LSSTC enabling science 2020 broker Day 2
Agenda for Day 2 (UTC)
Session 4. Moderators: Timo Anguita & Guillermo Cabrera-Vives
15:00 - 15:11 UTC SNAPS, David Trilling (11 min). Slides, Video
15:11 - 15:22 UTC Point of Interest, Nina Hernitschek (11 min). Slides, Video
15:22 - 15:33 UTC Pitt-Google, Troy Raen (11 min). Slides, Video
15:33 - 15:44 UTC Fink, Anais Möller (11 min). Slides, Video
15:44 - 15:55 UTC Lasair, Ken Smith (11 min). Slides, Video
15:55 - 16:00 UTC Short break (5 min)
Session 5. Moderators: Melissa Graham & David Young
16:00 - 16:11 UTC Babamul, Matthew Graham (11 min). Video
16:11 - 16:22 UTC ANTARES, Tom Matheson (11 min). Slides, Video
16:22 - 16:33 UTC AMPEL, Jakob Nordin (11 min). Slides, Video
16:33 - 16:45 UTC ALeRCE, Francisco Förster (11 min). Slides, Video
16.45 - 16:50 UTC Requested talk: AEON, César Briceño (5 min). Slides, Video
16:50 - 17:20 UTC Long break (30 min)
17.20 - 17.50 UTC Breakout rooms: brokers (30 min)
17:50 - 17:55 UTC Short break (5 min)
17.55 - 18.40 UTC Discussion: summary of discussion sessions (45 min). Video
18.40 - 19.00 UTC Discussion: preparing for the next workshop (20 min). Video
Code of conduct
Fostering an inclusive, barrier-free, and safe space to the LSST enabling science 2020 Broker workshop is paramount. We aim and are committed to ensuring that while attending this event, every person feels safe, respected and free from harassment and discrimination.
We want to ensure everyone can fully enjoy this event, and can bring their whole selves to the experience. If there are barriers we may have unintentionally created, please let us know Francisco Förster email@example.com or Anais Möller firstname.lastname@example.org
We hope that you have a wonderful experience and share in the exchange and expressions of knowledge, creativity, and innovation.
We ask that you follow these guidelines:
› Behave professionally. Harassment and sexist, racist, or exclusionary comments or jokes are not appropriate. Harassment includes sustained disruption of talks or other events, sexual attention or innuendo, deliberate intimidation, stalking, and photography or recording of an individual without consent. It also includes offensive comments related to race, gender, sexual orientation, disability, physical appearance, body size or religion.
› All communication should be appropriate for a professional audience including people of many different backgrounds. Sexual or sexist language and imagery is not appropriate.
› Be considerate and respectful to others. Do not insult or put down other attendees. Critique ideas rather than individuals.